ČESKÁ KUCHYNĚ ZA DOB NEDOSTATKU

100 stran,

25 ilustrací,

formát B5 160 x 235 mm,

tvrdá vazba,

vydání první.

320 Kč 290,91 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: OZB2301
ČESKÁ KUCHYNĚ ZA DOB NEDOSTATKU
ČESKÁ KUCHYNĚ ZA DOB NEDOSTATKU MOCKUP 02
Novinka

Detailní popis produktu

"Česká kuchyně za dob nedostatku" je kuchařská kniha napsaná českým autorem Čeňkem Zíbrtem. Kniha se zaměřuje na kuchařské recepty používané v Československu v období 1. světové války a po ní, kdy byly potraviny v zemi nedostatkové a muselo se s nimi zacházet velmi šetrně.

V knize se nachází více než 150 receptů, které používají běžné suroviny dostupné v té době, a které pomohou čtenáři vytvořit chutné jídlo i za velmi obtížných podmínek. Recepty jsou rozděleny podle druhů jídel, např. polévky, hlavní jídla, dezerty a další. Popsáno je i využití méně obvyklých surovin, jako je šáchor, šneci, žáby, veverky atd.

Kniha "Česká kuchyně za dob nedostatku" může být užitečná pro preppery a survivalisty, kteří se zajímají o to, jak připravit chutné jídlo v době omezené dostupnosti surovin a v obtížných podmínkách.

V knize jsou prezentovány recepty, které lze přizpůsobit různým situacím, a jsou zaměřené na použití dostupných a levných surovin, jako jsou brambory, luštěniny, těstoviny a koření. Tyto recepty mohou být užitečné pro všechny domácnosti a jednotlivce v nouzi a ve složitých finančních podmínkách či v době krize či pro ty, kteří se snaží přežít v nehostinných podmínkách a musí sestavovat jídelníček pouze z toho, co mají právě k dispozici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: